Telefoon

Geachte bezoeker van de website,

Deze website is opgezet om ons centrum voor te stellen aan de mensen in de eigen regio. Daarnaast is er informatie te vinden die ook voor anderen interessant kan zijn.

Het is niet de bedoeling om door deze site extra patiënten aan te trekken. Wij begrijpen dat mensen, vaak gedreven door de schaarste in de gezondheidszorg en op zoek naar de oplossing van een eigen probleem, op het idee gebracht worden ons eens te bellen om te kijken wat wij voor hun kunnen doen. En dat gebeurt ook, zoveel zelfs dat deze telefoontjes een reële belasting gaan vormen voor ons secretariaat en de secretaresses van hun eigenlijke werk worden afgehouden. Het laatste wat we willen is de site sluiten vanwege dit ‘succes’ en dat kan alleen voorkomen worden als U zich realiseert welke gevolgen uw telefoontjes hebben.

U zult via de telefoontjes geen antwoord krijgen op uw vragen en een afspraak kan alleen via verwijzing door een neuroloog. Second opinions (tweede meningen) kunnen alleen door verwijzing via een andere neurochirurg.

Daarom een dringende vraag namens alle medewerkers in het centrum:

Bel ons alstublieft niet op als het niet dringend nodig is!

Het centrum is op werkdagen telefonisch te bereiken van 09.00 tot 16.00 uur.
Buiten deze tijden is de dienstdoende neurochirurg op te roepen via de centrale van het Sophia Ziekenhuis, telefoon: (038) 424 50 00.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.
Dr. W.A. van den Brink