Afscheid van twee ervaren verpleegkundigen

Afscheid van twee ervaren verpleegkundigen

De klinische verpleegafdeling neurochirurgie neemt afscheid van Mariska en Liesette. Beiden werken al jaren op de verpleegafdeling neurochirurgie en hebben met veel toewijding, liefde en professionele expertise voor de neurochirurgische patiënten gezorgd. De afdeling zal hun inzet zeer missen. Behalve professioneel, waren zij prettige en goede voorbeelden voor jongere collegae en flex medewerkers. Hun kennis hebben zij vaak overgedragen. Voor beide dames is het moment gekomen hun carrière een andere wending te geven. Mariska gaat in Isala de opleiding tot intensive care verpleegkundige volgen, en Liesette wordt verpleegkundig specialist op de longafdeling.

Deze afdelingen kunnen zich gelukkig prijzen de kandidaten tot hun personele bezetting toe te zien treden. De neurochirurgen wensen Mariska en Liesette een goede opleiding en veel succes in het vervolg van hun carrière.

neurochirurgen Podlogar en Van den Brink nemen afscheid van Liesette en Mariska met een mooie bos bloemen en een sprankelende fles wijn

Foto: neurochirurgen Podlogar en Van den Brink nemen afscheid van Liesette en Mariska met een mooie bos bloemen en een sprankelende fles wijn.

Deel