Neurochirurgen Isala doen poli in Kampen

De afgelopen tien jaar hebben de neurochirurgen uit Isala met veel enthousiasme en naar ieders tevredenheid de neurochirurgische zorg in Lelystad verleend. De volledige neurochirurgische zorg werd op deze manier voor de Flevoland gegarandeerd. Onze goede samenwerking wordt helaas per januari 2016 door de raad van bestuur van MC Zuiderzee beëindigd.

Omdat wij graag hoogwaardige neurochirurgische zorg aan de patiënten uit deze regio, dus ook uit regio Lelystad, willen blijven leveren, houden de neurochirurgen Tom Aalders en Wimar van den Brink vanaf 12 januari 2016 wekelijks spreekuur in Isala Kampen. Het spreekuur gaat plaatsvinden op de dinsdagochtend.

Vanaf nu kunnen patiënten die in aanmerkingen komen voor een neurochirurgische behandeling, ook een poli afspraak maken in Isala Kampen. De neurologen uit Isala houden daar al langer spreekuur. De patiënten die voor operatie in aanmerking komen, worden door de neurologen via korte lijnen doorverwezen. De operaties zullen plaatsvinden in Isala Zwolle.

Met dit initiatief willen we de neurochirurgische zorg  voor de patiënten uit Flevoland dicht bij de patiënt houden, en een verplaatsing daarvan naar Amsterdam voorkomen.

Meer informatie over de neurochirurgie, de praktijk, ziektebeelden en behandelingen kunt u lezen op deze site en op www.isala.nl/neurochirurgie.

Namens het Neurochirurgisch Centrum Zwolle

Deel